Levering

Vince Design werkt op basis van dropshipping en is gewoon alles wat vandaag is besteld, morgen te leveren. Het gehele magazijn is ingericht om snel te kunnen schakelen en te zorgen voor een correcte afhandeling van alle binnengekomen orders op die desbetreffende dag.

Leveringen Benelux

Binnen de Benelux levert Vince Design binnen 24 uur.  Voor de losse dropshipping orders wordt gebruik gemaakt van DHL en DPD. Beide vervoerders zijn geïntegreerd in het Vincemanager softwaresysteem waardoor de consument te allen tijde op de hoogte wordt gehouden van het vervoer middels track en trace code.

Levering Europa

Vanuit Emmen dropshipt Vince Design naar vrijwel alle Europese landen. De verschillende landen kennen verschillende tarieven en transittijden. Deze gegevens zijn inzichtelijk voor klanten van Vince Design.

Vragen over leveringen?

Voor vragen omtrent leveringen kunt u altijd contact opnemen via telefoonnummer 0591 750 492. Ook via email reageren wij vrijwel altijd per omgaande (bestellingen@vince-design.nl).

Transport

Dagelijks hebben wij in Emmen meerdere pick-up momenten van DHL, DPD en verschillende lokale vervoerders. Onze Vincemanger kiest voor uw zending altijd de beste oplossing qua transporteur. Hierin wordt een keuze gemaakt betreffende prijs en transittijd.

DHL

  • DHL vervoert voor ons vrijwel alle colli zendingen binnen de Benelux.
  • DHL vervoert zowel kleine als grotere pallet zendingen binnen de Benelux maar ook naar andere Europese gebieden.
  • DHL vervoert binnen Europa de groter uitgevallen colli.

 DPD

  • DPD vervoert voor ons vrijwel alle colli naar landen buiten de Benelux.
  • DPD vervoert voor ons de kleinere pakketten naar België.

 Transporten op maat

Voor zendingen op maat gebruiken wij lokale vervoerders. Te denken valt aan:

  • Palletzendingen met een tijdsindicatie.
  • Producten die tussen colli en pallets invallen.
  • Zendingen die vanaf de zijkant huif geladen dienen te worden.

Track & trace

Alle zendingen van Vince Design worden voorzien van een track & trace code zodat u maar óók uw klant weet wanneer de zending wordt geleverd. Deze tracking codes worden vanuit de Vincemanager verzonden namens uw bedrijf naar uw klant. Het door u ingevulde e-mailadres binnen uw account bij Vincemanger, is tevens het emailadres van waar de tracking codes worden verzonden. U kunt er tevens voor kiezen om van iedere e-mail met tracking code een kopie te ontvangen. Dit soort zaken kunt u zelf regelen binnen uw Vincemanager account.

Wilt u ook met ons dropshippen?Word dealer