100.000+ producten in voorraad
Zakelijke inrichting voor geweldige prijzen
Betaalbaar en snel inrichten
Bekijk collectie
0

Vince Design - Dé dropship groothandel 100.000+ producten direct uit voorraad leverbaar

100.000+ producten in voorraad
Zakelijke inrichting voor geweldige prijzen
Betaalbaar en snel inrichten

Vince Design - Dé dropship groothandel 100.000+ producten direct uit voorraad leverbaar

Meubelmaatwerk via The Furnery

Meubelmaatwerk op basis van robotisering voor Europa’s grootste vakantieparken of met ambachtelijke accuratesse uw droomkeuken; dat is The Furnery! Met bijna twintig jaar internationale ervaring is The Furnery een vertrouwd adres waar kennis, materiaal en creativiteit tot de mooiste eindresultaten komen.      

   

Marmer, de meest exclusieve houtsoorten of moderne HPL oplossingen, niets is ons onbekend of een brug te ver. In ons Experience Center in Enschede kunnen onze verkopers u helpen. Wij inspireren, laten alle mogelijkheden zien en vertalen uw droombeeld tot een tastbaar product.Met een eigen robot gestuurde zaagmachine kan The Furnery alle aanvragen aan. Het overige machinepark inclusief spuiterij zorgen voor een volledige interne aanpak waarmee kwaliteit gewaarborgd blijft! Vanzelfsprekend leiden wij u desgewenst rond.

De meubelmakers van The Furnery verlangen naar uitdagende projecten; niets is hen te gek! Geïntegreerde wijnkasten onder uw trap, keukens in onlogisch gedrongen hoeken of welke aanvraag dan ook; graag zet The Furnery uw dromen om in werkelijkheid.

Niet voor niets is The Furnery de vaste partner van het televisieprogramma Van Woonvilla naar Droomvilla. The Furnery staat voor kwaliteit en stelt dat iedere uitzending weer tentoon. 

 


The Furnery werkt met landelijke retail ketens voor de herinrichting van haar fysieke winkels. Binnen de zorgsector heeft the Furnery meerdere ziekenhuizen gerestyled. Ook in het Caribisch gebied werkt the Furnery aan het herinrichten van vakantieresorts. Internationale hotelketens en de meest luxe restaurants van Nederland behoren ook tot onze referenties. Professionele partijen kiezen voor The Furnery!

 

Heb je vragen?

We helpen je graag verder. Neem contact op via de widget, of via één van onderstaande kanalen.

Social media

10Review LogoWij scoren een 10 op Korting geven

Vince Design

Kapitein Grantstraat 3
7821AP Emmen
Nederland Bekijk op Google Maps

KVK: 57611084

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking