Vince Design - het concept

Vandaag besteld is morgen in huis! Dropshipping is vanaf 2008 ons onderscheidend vermogen. Met een op maat gebouwd systeem geven wij volledige inzage in onze voorraadwaardes en tevens toekomstig binnenkomende containers. Wij ontzorgen u als dealer compleet waarbij ook klachten binnen 24 uur worden verholpen. Vince Design is snel en flexibel!

Dropshipment

Vrijwel alle producten worden vanuit ons magazijn rechtstreeks naar de eindgebruiker verzonden. Via ons op maat gebouwde systeem (Vincemanager.nl) kan u als dealer uw orders invoeren. Ook faciliteren wij een API-koppeling waarmee uw webshop wordt gekoppeld aan ons systeem waardoor uw orders automatisch bij ons terecht komen. Daarnaast is de Vincemanager gekoppeld met vrijwel ieder bekend koppel-platform.

De Vincemanager kiest automatisch de meest concurrerende vervoerder voor uw order en ons magazijn draagt zorgt voor de verzending op de dag van de order. Binnen de Benelux leveren wij binnen 24 uur uw orders uit.

Uw order wordt altijd op naam van uw bedrijf verzonden. De eindgebruiker komt nooit in aanraking met de naam Vince Design, noch op de doos, noch op het label. Een voorbeeld-label kunt u hier vinden.

Magazijn en distributie

Wij proberen zo veel mogelijk te leveren vanuit onze voorraad. Doorgaans houden we ongeveer 60.000 stoelen op voorraad en zijn er altijd 60.000 stoelen in productie. In het dropshipping-systeem Vincemanager staan alle voorraden op product niveau per kleur gerangschikt. Ook zijn de toekomstig binnenkomende containers inzichtelijk waardoor u altijd kunt schakelen met uw klant.

Vanuit onze magazijnen in Emmen verschepen we losse colli via PostNL, grote items zoals kasten en tafels geven wij mee aan PostNL@Home. Ons dropshipping-systeem is ingericht om in geheel Europa te kunnen leveren. Voor palletzendingen werken wij met verschillende lokale en internationale spelers. Wij hanteren geen minimale orderwaarde.

Geïnteresseerd in onze flexibele dropshipping?Ontdek meer

Eigen productie

Vince Design is vanaf 1 juni 2017 in Hubei begonnen met de productie van eigen stoelen. Met de opening van een eerste fabriekshalletje van 1000 m2 is een grote stap gezet voor de toekomst. Begin 2020 is deze productieruimte uitgebreid naar ruim 5500 m2 en werken er momenteel 85 mensen in onze fabriek.

  • Verbeterde kwaliteitsbewaking vanwege Europees management.
  • Snellere leveringen.
  • Flexibel om assortimentsaanpassingen te doen.
  • Eigen voorraadbeheer van ruwe grondstoffen.

Vanzelfsprekend bent u van harte welkom om onze fabriek te bezoeken. Zie hier informatie over onze fabriek.

Productie op maat

Voor een kleine groep klanten produceren wij modellen op maat en garanderen daarbij exclusiviteit. Wilt u weten hoe wij dit doen? Neem dan contact met ons op!