Betrouwbare partner met een uitstekende reputatie
Altijd afgestemd op uw behoefte
Breed scala aan stijlen en ontwerpen
Maak B2B account aan
0
Betrouwbare partner met een uitstekende reputatie
Altijd afgestemd op uw behoefte
Breed scala aan stijlen en ontwerpen

Betaalmethoden

Ideal

De meest voorkomende en vertrouwde manier van betalen is natuurlijk Ideal. Vince Design werkt samen met Mollie. Alle Nederlandse banken zijn aangesloten op het Ideal netwerk en daarom is Ideal de meest ideale manier van betalen.

Paypal

Wil jij liever met Creditcard betalen, dan kun je natuurlijk Paypal gebruiken. De administratiekosten die Paypal hiervoor vraagt berekenen wij deels door. Een Paypal betaling kost 2,95 euro.

Bancontact/Mister Cash

Betalen met Bancontact/Mister cash is eveneens mogelijk bij Vince Design. Bankcontact/Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart welke is gekoppeld aan een tegoed op een Belgische bankrekening. Het is mogelijk de kaart zowel on- als offline te gebruiken. Daarnaast zijn de betalingen via Mister Cash gegarandeerd en lijkt daarmee sterk op Ideal betaalmethode in Nederland. Bancontact/Mister Cash is verreweg de populairste betaalmethode in België.  


Sofort Banking

Met Sofort Banking is het online betalen eenvoudiger dan ooit! U gebruikt hiervoor gewoon uw vertrouwde gegevens van Internetbankieren. Deze methode is geheel veilig. Het betalingsproces vindt in real-time plaats, zodat uw bestelling - sneller dan bij een gewoonlijke bankoverschrijving - direct kan worden verwerkt. Sofort Banking is beschikbaar in Duitsland, Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk, Zwitserland, Hongarije, Polen en Italië. 

Creditcard

Betalen met Creditcard is mogelijk. Voor het gebruik van Visa en Mastercard zijn er geen extra kosten. Gebruik je een American Express creditcard? Dan rekenen we €4,95.

Heeft u vragen?

We helpen u graag verder. Neem contact op via de widget, of via één van onderstaande kanalen.

Social media

Volgens ons op social media

Vince Design

Kapitein Grantstraat 3
7821AP Emmen
Nederland Bekijk op Google Maps

KVK: 57611084

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking