Betrouwbare partner met een uitstekende reputatie
Altijd afgestemd op uw behoefte
Breed scala aan stijlen en ontwerpen
Maak account aan
0
0
Betrouwbare partner met een uitstekende reputatie
Altijd afgestemd op uw behoefte
Breed scala aan stijlen en ontwerpen

Betaalmethoden

Ideal

De meest voorkomende en vertrouwde manier van betalen is natuurlijk Ideal. Vince Design werkt samen met Mollie. Alle Nederlandse banken zijn aangesloten op het Ideal netwerk en daarom is Ideal de meest ideale manier van betalen.

Paypal

Wil jij liever met Creditcard betalen, dan kun je natuurlijk Paypal gebruiken. De administratiekosten die Paypal hiervoor vraagt berekenen wij deels door. Een Paypal betaling kost 2,95 euro.

Bancontact/Mister Cash

Betalen met Bancontact/Mister cash is eveneens mogelijk bij Vince Design. Bankcontact/Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart welke is gekoppeld aan een tegoed op een Belgische bankrekening. Het is mogelijk de kaart zowel on- als offline te gebruiken. Daarnaast zijn de betalingen via Mister Cash gegarandeerd en lijkt daarmee sterk op Ideal betaalmethode in Nederland. Bancontact/Mister Cash is verreweg de populairste betaalmethode in België.  


Sofort Banking

Met Sofort Banking is het online betalen eenvoudiger dan ooit! U gebruikt hiervoor gewoon uw vertrouwde gegevens van Internetbankieren. Deze methode is geheel veilig. Het betalingsproces vindt in real-time plaats, zodat uw bestelling - sneller dan bij een gewoonlijke bankoverschrijving - direct kan worden verwerkt. Sofort Banking is beschikbaar in Duitsland, Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk, Zwitserland, Hongarije, Polen en Italië. 

Creditcard

Betalen met Creditcard is mogelijk. Voor het gebruik van Visa en Mastercard zijn er geen extra kosten. Gebruik je een American Express creditcard? Dan rekenen we €4,95.

 

AfterPay – Achteraf betalen

AfterPay voert voor Vince Design het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. Afterpay stuurt twee weken na het doen van de bestelling een betaalverzoek. Deze betaalmethode is daarom niet geschikt voor bestellingen met een lange levertijd.

AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Wordt jouw betaling geweigerd door AfterPay?
AfterPay maakt beslissingen op basis van vergaarde informatie over een klant. Het maximaal te bestellen bedrag is 2500 euro voor binnen Nederland, 1250 voor binnen België. Houd er rekening mee dat een eerste order via AfterPay vaak tot ongeveer 350 - 500 euro wordt geaccepteerd voor Nederland, slechts 175 euro voor België. Ook AfterPay wil een klant leren kennen en daarom wordt op basis van eerder op tijd betaalde rekeningen en algemene gegevens die bekend zijn bij AfterPay, een afweging gemaakt. Helaas kunnen wij vanwege privacy-wetgeving niet bemiddelden. Jij dient zelf contact op te nemen met AfterPay indien jouw aanvraag wordt geweigerd. 

Betalen met AfterPay kost 0,95 euro extra.

 

Klarna

Met ‘Betaal later’ betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt.

Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 14 dagen.  Houd er rekening mee dat een eerste order via Klarna vaak tot ongeveer 350 - 500 euro wordt geaccepteerd voor Nederland

Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die je van Klarna ontvangt. 

Kies je voor Klarna? Dan betaal je €3,95 extra betaalkosten.

Heeft u vragen?

We helpen u graag verder. Neem contact op via de widget, of via één van onderstaande kanalen.

Social media

Volgens ons op social media

Vince Design

Kapitein Grantstraat 3
7821AP Emmen
Nederland Bekijk op Google Maps

KVK: 57611084

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking