100.000+ producten in voorraad
Zakelijke inrichting voor geweldige prijzen
Betaalbaar en snel inrichten
Bekijk collectie
0

Vince Design - Dé dropship groothandel 100.000+ producten direct uit voorraad leverbaar

100.000+ producten in voorraad
Zakelijke inrichting voor geweldige prijzen
Betaalbaar en snel inrichten

Vince Design - Dé dropship groothandel 100.000+ producten direct uit voorraad leverbaar

Projectinrichting

Ieder project heeft de juiste aandacht nodig. Vanuit de Vince Group hebben wij met Vince Design (losmeubilair) en The Furnery (vast meubilair) de ideale combinatie in huis om ieder project tot een succes te maken.

Kantoren

Voor honderden kantoren hebben wij vergaderruimtes, werkplekken of bijvoorbeeld ontvangstruimtes ingericht. Voor veel zitmeubilair gebruiken wij een eigen ontwikkeld kunstleer, welke zeer duurzaam is. Daardoor kun jij jouw kantoor inrichten met prijs toegankelijke meubels met de garantie dat je voor vele jaren vooruit kunt.

Ben jij op zoek naar een prachtige kastenwand met een indrukkend bureau? Of wil je een prachtige keuken in jouw bedrijfskantine of een mooie bar voor de vrijdagmiddagborrel? Neem dan eens een kijkje op de website van The Furnery waar wij letterlijk alles op maat kunnen maken voor een indrukkende directiekamer, vergaderkamer of kantine.

Restaurants
Ondanks onze toegankelijke prijzen hebben we vele modellen zitmeubels in de collectie die uitstekend zitten. Laat je verrassen door de mogelijkheden en rond jouw inrichting af met winst op jouw begroot budget. Door met Vince Design samen te werken, kun jij een deel van jouw meubelbudget besteden aan andere onderscheidende details.

Ben jij op zoek naar een prachtige op maat gemaakte wijnkast met ledverlichting of een unieke bar? Wil jij het wow-effect creëren bij jouw gasten? Neem dan eens een kijkje op de website van The Furnery waar wij letterlijk alles op maat kunnen maken. Je kent ons vast van het Tv-programma van Woonvilla naar Droomvila.

Leisure / Recreatie
Voor een handvol Europese marktleiders hebben wij inmiddels meer dan 2000 vakantiehuizen gerenoveerd. Van ingebouwde kastenwanden, keukens, slaapopstellingen, eethoeken, leefhoeken en meer. De Vince Group heeft middels een aantal labels alle expertise in huis om projecten volledig in-huis te kunnen leiden.

Experience Center Enschede – the Furnery
Wil jij kennis maken met de grenzeloze mogelijkheden van onze projectafdeling? We nodigen je graag uit voor een kop koffie in ons Experience Center in Enschede.

Buurserstraat 194
7544 RG Enschede
Tel: +31 53 42 821 30

Heb je vragen?

We helpen je graag verder. Neem contact op via de widget, of via één van onderstaande kanalen.

Social media

10Review LogoWij scoren een 10 op Korting geven

Vince Design

Kapitein Grantstraat 3
7821AP Emmen
Nederland Bekijk op Google Maps

KVK: 57611084

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking