Betrouwbare partner met een uitstekende reputatie
Altijd afgestemd op uw behoefte
Breed scala aan stijlen en ontwerpen
Maak B2B account aan
0
Betrouwbare partner met een uitstekende reputatie
Altijd afgestemd op uw behoefte
Breed scala aan stijlen en ontwerpen

Over ons

 

Vince Design - Trendy en Modern

Vince Design ontzorgt; het ultieme totaalpakket!

Vince Design is de meest geavanceerde dropship leverancier voor prijs toegankelijke kwaliteitsmeubelen. Vandaag besteld, is morgen in huis. Dropshipping is sinds 2008 het onderscheidende vermogen van Vince Design.

 

Snelle Levering

Met rond de 150.000 meubels op voorraad, kun jij snel over jouw meubels beschikken. Je hoeft niets af te halen, wij leveren de orders af tot aan de eerste deur. Vanzelfsprekend word jij op de hoogte gehouden van het bestelproces en krijg je bij iedere statusverandering een bericht totdat jouw order de volgende werkdag wordt geleverd.

White Label Dropshipping

Mocht je rechtstreeks producten willen versturen naar jouw klanten zonder dat bekend wordt dat wij de verzender zijn, dan is Vince Design jouw ideale partner. Wij zijn namelijk groot geworden door white labeled onze producten voor meerdere internationale afnemers zowel op te slaan als te distribueren; en dat alles op naam van onze klanten. Idealer kunnen wij het niet maken.

Eigen Meubelfabriek in China

Onze eigen fabriekshal in China is hoofdleverancier van Vince Design. De eigen productielocatie biedt onbegrensde mogelijkheden zoals controle op het productieproces, snelheid, kwaliteit en goede werkomstandigheden. Onze directeur China, Yuechang Wu, is opgeleid in Nederland en begrijpt welke kwaliteitseisen wij verlangen. Kwaliteit qua productie, communicatie en documentatie. Naast onze fabriek in regio Beijing, hebben wij een eigen kantoor in Shanghai waar een team van vier collega’s dagelijks de zeevracht papieren in orde maakt. Wij zitten er dus kort op!

Onderdeel van Vince Group

Vince Design is onderdeel van de Vince Group, een meubelgroep welke de productie, groothandel, E-commerce en eigen Retail van meubelen in handen heeft. Het in handen krijgen en beheren van de gehele keten heeft Vince Group oneindig veel mogelijkheden gegeven. We kunnen daarom snel en flexibel bouwen aan onze dromen; wij zijn immers onze eigen leverancier en klant!

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze interieuroplossingen of wilt u een afspraak inplannen met één van onze medewerkers? We staan graag voor u klaar en helpen u graag verder. Neem gerust contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Adres: Kapitein Grantstraat 3 7821AP Emmen Nederland
Telefoon: 0591-750492
E-mail: [email protected]

 
 
 

Heeft u vragen?

We helpen u graag verder. Neem contact op via de widget, of via één van onderstaande kanalen.

Social media

Volgens ons op social media

Vince Design

Kapitein Grantstraat 3
7821AP Emmen
Nederland Bekijk op Google Maps

KVK: 57611084

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking