100.000+ producten in voorraad
Zakelijke inrichting voor geweldige prijzen
Betaalbaar en snel inrichten
Bekijk collectie
0

Vince Design - Dé dropship groothandel 100.000+ producten direct uit voorraad leverbaar

100.000+ producten in voorraad
Zakelijke inrichting voor geweldige prijzen
Betaalbaar en snel inrichten

Vince Design - Dé dropship groothandel 100.000+ producten direct uit voorraad leverbaar

Over ons

Vince Design ontzorgt; het ultieme totaalpakket!
Vince Design is de meest geavanceerde dropship leverancier voor prijs toegankelijke kwaliteitsmeubelen. Vandaag besteld, is morgen in huis. Dropshipping is sinds 2008 het onderscheidende vermogen van Vince Design.

Met rond de 150.000 meubels op voorraad, kun jij snel over jouw meubels beschikken. Je hoeft niets af te halen, wij leveren de orders gratis af tot aan de eerste deur. Vanzelfsprekend word jij op de hoogte gehouden van het bestelproces en krijg je bij iedere statusverandering een bericht totdat jouw order de volgende werkdag wordt geleverd.

Vince Design is de dropshipmentspecialist!
Mocht je rechtstreeks producten willen versturen naar jouw klanten zonder dat bekend wordt dat wij de verzender zijn, dan is Vince Design jouw ideale partner. Wij zijn namelijk groot geworden door white labeled onze producten voor meerdere internationale afnemers zowel op te slaan als te distribueren; en dat alles op naam van onze klanten. Idealer kunnen wij het niet maken.

Ons eigen gebouwd softwaresysteem De Vincemanager kan namens duizenden afnemers tegelijk over geheel Europa functioneren als verlengstuk van jouw backoffice afdeling waarbij we zelfs de after sales op jouw naam kunnen verzorgen.

Wil jij versturen naar het buitenland? Neem even contact met ons op, want we versturen dagelijks naar vrijwel alle West Europese landen.

Eigen Meubelfabriek Langfang - China
Onze eigen fabriekshal in China is hoofdleverancier van Vince Design. De eigen productielocatie biedt onbegrensde mogelijkheden zoals controle op het productieproces, snelheid, kwaliteit en goede werkomstandigheden. Onze directeur China, Yuechang Wu, is opgeleid in Nederland en begrijpt welke kwaliteitseisen wij verlangen. Kwaliteit qua productie, communicatie en documentatie. Naast onze fabriek in regio Beijing, hebben wij een eigen kantoor in Shanghai waar een team van vier collega’s dagelijks de zeevracht papieren in orde maakt. Wij zitten er dus kort op!

Vince Design is onderdeel van Vince Group
Vince Design is onderdeel van de Vince Group, een meubelgroep welke de productie, groothandel, E-commerce en eigen Retail van meubelen in handen heeft. Het in handen krijgen en beheren van de gehele keten heeft Vince Group oneindig veel mogelijkheden gegeven. We kunnen daarom snel en flexibel bouwen aan onze dromen; wij zijn immers onze eigen leverancier en klant!

Heb je vragen?

We helpen je graag verder. Neem contact op via de widget, of via één van onderstaande kanalen.

Social media

10Review LogoWij scoren een 10 op Korting geven

Vince Design

Kapitein Grantstraat 3
7821AP Emmen
Nederland Bekijk op Google Maps

KVK: 57611084

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking