Betrouwbare partner met een uitstekende reputatie
Altijd afgestemd op uw behoefte
Breed scala aan stijlen en ontwerpen
Maak B2B account aan
0
Betrouwbare partner met een uitstekende reputatie
Altijd afgestemd op uw behoefte
Breed scala aan stijlen en ontwerpen

Horeca

Uitmuntend meubilair voor uw horecabedrijf

Bij Vince Design begrijpen we dat het leveren van uitstekend meubilair van cruciaal belang is voor het succes van uw horecabedrijf. Daarom bieden wij een breed assortiment aan meubels van professionele kwaliteit die voldoen aan al uw behoeften.

Bekijk ons assortiment Maak account aan

 

Verleng de verblijfstijd van uw gasten

Wij begrijpen dat uw horecabedrijf meer omzet genereert wanneer uw gasten langer blijven zitten. Daarom bieden wij comfortabele en ergonomische meubels die een betere en langere beleving garanderen. Ons meubilair is ontworpen met het oog op zithouding en comfort, wat uw gasten zal verleiden om langer te blijven en meer te besteden.

 

Uw investering waard

Wij geloven dat elke euro die u besteedt aan kwaliteit de moeite waard is. Onze meubels bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Of u nu een beperkt budget heeft of op zoek bent naar meubels die jarenlang meegaan, wij hebben de oplossing die aan uw wensen voldoet.

 

Consistentie in uitstraling

Uw horecabedrijf moet consistentie uitstralen, zowel binnen als buiten. Dit verhoogt de herkenbaarheid voor uw gasten, wat op de lange termijn resulteert in een loyale klantenkring en een verhoging van uw omzet. Bij Vince Design helpen wij u bij het creëren van een harmonieuze en onderscheidende sfeer die past bij uw horecaconcept.

 

Onderhoudsgemak

Wij begrijpen dat u weinig tijd heeft voor intensief onderhoud. Ons meubilair is ontworpen met het oog op eenvoudig onderhoud en behoudt altijd zijn mooie uitstraling. Bovendien bieden wij de nodige onderhoudsmiddelen om uw meubels in optimale conditie te houden, zodat u zich kunt concentreren op uw gasten en uw bedrijfsvoering.

 

Ruimteoptimalisatie

We weten hoe belangrijk het is om de beschikbare ruimte optimaal te benutten, vooral als de ruimte beperkt is. Ons meubilair is slim ontworpen om de ruimte te optimaliseren, zodat u elke vierkante meter kunt benutten en een comfortabele en uitnodigende omgeving kunt creëren voor uw gasten.

 

Professionele service

Bij Vince Design gaan we verder dan alleen het leveren van meubilair. We hebben jarenlange ervaring in horeca-inrichting en kunnen met u meedenken over modellen, kwaliteiten en kleuren die aansluiten bij uw huisstijl en bestaande inrichting. We zijn trots op onze professionele kwaliteit en bieden u een zorgeloos gebruiksgemak. In het geval dat er ooit iets misgaat, kunt u rekenen op onze snelle en goede oplossingen.

Neem gerust een kijkje in onze referenties om inspiratie op te doen en te zien hoe onze meubels bijdragen aan het succes van andere horecabedrijven.

 
 

Referenties

 
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking