Betrouwbare partner met een uitstekende reputatie
Altijd afgestemd op uw behoefte
Breed scala aan stijlen en ontwerpen
Maak B2B account aan
0
Betrouwbare partner met een uitstekende reputatie
Altijd afgestemd op uw behoefte
Breed scala aan stijlen en ontwerpen

München oak oval dining table 240x110 cm

Productomschrijving
Ovale eettafel München is een eikenhouten eettafel die tijdloos maar tegelijkertijd ook super stijlvol is. De eikenhouten eettafel is verkrijgbaar in verschillende afmetingen.Deze tafel is verkrijgbaar in verschillende afmetingen waardoor er voor elk interieur een passend formaat is. Het kleinste formaat is geschikt voor 4 personen en het grootste...

Ovale eettafel München is een eikenhouten eettafel die tijdloos maar tegelijkertijd ook super stijlvol is. De eikenhouten eettafel is verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Deze tafel is verkrijgbaar in verschillende afmetingen waardoor er voor elk interieur een passend formaat is. Het kleinste formaat is geschikt voor 4 personen en het grootste formaat is geschikt voor 8-10 personen, afhankelijk van de breedte van de eetkamerstoelen.

Let op! Eikenhout is een natuurproduct en handgemaakt. Elk artikel is uniek! Er kunnen daarom onregelmatigheden in vorm en kleur voorkomen. Ook kan de kleur hierdoor afwijken van de kleur op de foto.

Onderhoud

Voor optimale bescherming bieden wij onze Hout Care kit aan. Deze care kit is gespecialiseerd in het beschermen, verzorgen en reinigen van hout voor langdurig plezier van je houten meubel. 



Productspecificaties

Artikelnummer
VI-DT460|VI-FR54
SKU
VI-DT460|VI-FR54
Type voorbehandeling
Gelakt
Lengte
240 cm

Onlangs bekeken

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking