Betrouwbare partner met een uitstekende reputatie
Altijd afgestemd op uw behoefte
Breed scala aan stijlen en ontwerpen
Maak B2B account aan
0
Betrouwbare partner met een uitstekende reputatie
Altijd afgestemd op uw behoefte
Breed scala aan stijlen en ontwerpen

Rib chair grey

Productomschrijving
Materiaal frameDe rib chair heeft een zwart gepoedercoat metalen buisframe. Tevens zit er een swing in het frame waardoor het comfort uitmuntend is. Onder dit product zitten vloerdoppen die laminaat beschermen tegen krassen. OnderhoudDoor het gebruiken van onze textiel care kit heb je gegarandeerd nog langer (zit)plezier. Deze kit bestaat uit ee...

Materiaal frame
De rib chair heeft een zwart gepoedercoat metalen buisframe. Tevens zit er een swing in het frame waardoor het comfort uitmuntend is. Onder dit product zitten vloerdoppen die laminaat beschermen tegen krassen. 

Onderhoud
Door het gebruiken van onze textiel care kit heb je gegarandeerd nog langer (zit)plezier. Deze kit bestaat uit een protector en een cleaner gespecialiseerd in het beschermen en reinigen van je meubels tegen vet, water, olie en andere vlekkenmakers.

Montage
De rib chair is relatief simpel te assembleren. De rug en de zitting worden met vier inbusschroeven bevestigd. Assemblage neemt ongeveer vijf tot tien minuten in beslag waarvan het merendeel voor het uitpakken van de stoel.
Productspecificaties

Artikelnummer
VD-DC114GR
SKU
VD-DC114GR
Bevat stof
Ja
Inclusief frame
Ja

Onlangs bekeken

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking