Betrouwbare partner met een uitstekende reputatie
Altijd afgestemd op uw behoefte
Breed scala aan stijlen en ontwerpen
Maak B2B account aan
0
Betrouwbare partner met een uitstekende reputatie
Altijd afgestemd op uw behoefte
Breed scala aan stijlen en ontwerpen

Door Vince Design

Vince Design - jouw partner in horeca meubilair

Vince Design: een vertrouwde naam voor horeca meubilair en inrichting

In de bruisende wereld van de horeca is het creëren van de perfecte sfeer van essentieel belang. Bij Vince Designbegrijpen we dat als geen ander. Als toonaangevende leverancier van horeca meubilair in Nederland, zijn we gepassioneerd door het leveren van hoogwaardige, stijlvolle en duurzame meubelstukken die een waardevolle toevoeging vormen voor uw horecagelegenheid. Onze brede selectie van horeca stoelen, horeca tafels, en andere horeca meubelen is ontworpen om aan al uw behoeften op het gebied van horeca inrichting te voldoen.

Onze showrooms in Nederland

Bij Vince Design zijn we er trots op dat we maar liefst vier showrooms verspreid over Nederland hebben, met locaties in Bussum, Enschede, Delfgauw, en Eindhoven. Of u nu op zoek bent naar de nieuwste trends in horecameubilair of klassieke en tijdloze stukken, onze showrooms zijn de perfecte plek om inspiratie op te doen en uw project tot leven te brengen.

Outlet in Emmen

Naast onze showrooms hebben we ook een outlet in Emmen, waar u kunt profiteren van speciale aanbiedingen en uitstekende deals op ons assortiment horeca meubelen. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn, en bij Vince Design streven we ernaar om u de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

Onze eigen fabriek in China

Onze toewijding aan het leveren van hoogwaardig horeca meubilair gaat verder dan onze showrooms. Vince Design heeft zijn eigen state-of-the-art fabriek in China, waar elk stuk zorgvuldig wordt vervaardigd met aandacht voor detail en gebruikmakend van de meest degelijke materialen. Dit stelt ons in staat om u betaalbare meubelen te bieden die niet alleen stijlvol en comfortabel zijn, maar ook lang meegaan, zelfs in de drukste horecagelegenheden.

Klantgerichte service

Bij Vince Design staat de tevredenheid van onze klanten voorop. Ons ervaren team van vertegenwoordigers staat altijd klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte horeca meubels voor uw inrichting. We begrijpen dat elk project uniek is, en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die aan uw specifieke eisen voldoen.

Klanten zijn van harte welkom in onze showrooms, waar u onze meubels in levenden lijve kunt ervaren en deskundig advies kunt krijgen. Als u de voorkeur geeft aan een persoonlijk bezoek van een van onze vertegenwoordigers, staan we graag tot uw dienst.

Bij Vince Design draait alles om het leveren van hoogwaardige horeca meubelen die niet alleen voldoen aan uw verwachtingen, maar deze overtreffen. We zijn er trots op om een vertrouwde partner te zijn voor horecaondernemers in heel Nederland en staan klaar om u te helpen bij het creëren van de perfecte sfeer in uw gelegenheid. Ontdek ons uitgebreide assortiment horeca meubilair vandaag nog en laat ons u helpen uw visie werkelijkheid te maken.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking