Betrouwbare partner met een uitstekende reputatie
Altijd afgestemd op uw behoefte
Breed scala aan stijlen en ontwerpen
Maak B2B account aan
0
Betrouwbare partner met een uitstekende reputatie
Altijd afgestemd op uw behoefte
Breed scala aan stijlen en ontwerpen

Door Vince Design

Specialist in horecameubilair en inrichting

Vince Design: specialist in horecameubilair en inrichting

Bij Vince Design, de grootste leverancier in Nederland van horeca meubilair, begrijpen we als geen ander de cruciale rol van hoogwaardig horecameubilair en inrichting bij het creëren van een gastvrije en aantrekkelijke sfeer in de bruisende horecawereld. Wij zijn jouw partner van keuze, met een passie voor het leveren van meubelstukken die uitblinken in kwaliteit, stijl en duurzaamheid, waardoor ze van onschatbare waarde zijn voor elke horecagelegenheid.

Ons uitgebreide assortiment

Ons uitgebreide assortiment omvat veel meer dan alleen horecastoelen en -tafels. Ontdek een breed scala aan meubelstukken zoals barkrukken, banken, terrasmeubilair en meer, elk zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften binnen de horeca-inrichting.

Inspiratie en mogelijkheden

Wat Vince Design werkelijk onderscheidt, is onze aanwezigheid in Nederland. Met vier strategisch gelegen showrooms verspreid over het land, van Bussum tot Enschede en van Delfgauw tot Eindhoven, fungeren wij als een bron van inspiratie voor horeca-ondernemers. Bij ons vind je niet alleen meubelstukken om te bewonderen, maar ook de mogelijkheid om jouw projecten tot leven te brengen.

Kwaliteit en maatwerk

Onze toewijding aan kwaliteit gaat verder dan onze showrooms. Wij zijn er trots op onze eigen ultramoderne fabriek in China te hebben, waar elk meubelstuk met uiterste precisie en aandacht voor detail wordt vervaardigd, met gebruik van de meest degelijke materialen. Bij Vince Design streven wij ernaar om aan jouw specifieke eisen te voldoen, met op maat gemaakte oplossingen en klantgerichte service. Ons ervaren team van vertegenwoordigers staat klaar om je te begeleiden bij het vinden van het perfecte horecameubilair.

De beste prijs-kwaliteitverhouding

Bij Vince Design geloven we dat kwaliteit betaalbaar moet zijn. Daarom bieden wij niet alleen inspiratie en kwaliteit, maar ook de beste prijs-kwaliteitverhouding. Ontdek onze speciale outlet in Emmen, waar je kunt profiteren van speciale aanbiedingen en geweldige deals op ons assortiment horecameubilair.

Jouw betrouwbare partner

Bij Vince Design staat klanttevredenheid voorop. Of je nu onze meubels in onze showrooms wilt ervaren of persoonlijk advies van een van onze vertegenwoordigers verkiest, wij zijn er om aan jouw behoeften te voldoen. Wij zijn er trots op een vertrouwde partner te zijn voor horecaondernemers in heel Nederland. Samen helpen wij je de perfecte sfeer te creëren binnen jouw gelegenheden.

Ontdek Vince Design

Bij Vince Design zijn wij jouw betrouwbare partner voor al jouw horecameubilair en inrichtingsbehoeften. Met onze eigen meubelfabriek in China en onze maatwerkfaciliteit in Enschede, zijn we niet alleen B2B-leveranciers maar ook een groothandel voor meubeltoeleveranciers. Ontdek ons uitgebreide assortiment horecameubilair, inclusief stoelen, tafels, inrichting, tweedehands opties en outletdeals. Wij staan klaar om je te voorzien van deskundig advies en maatwerkinterieurbouwoplossingen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Vince Design jouw horecazaak naar een hoger niveau kan tillen.

Meer info lees je hier:

Vince Design - jouw partner in horeca meubilair en horeca inrichting

Leverancier voor horeca meubilair en inrichting

Leverancier en groothandel voor horecameubilair

Lees hier antwoorden op veel gestelde vragen bij kopen horeca meubilair

 

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking