Betrouwbare partner met een uitstekende reputatie
Altijd afgestemd op uw behoefte
Breed scala aan stijlen en ontwerpen
Maak B2B account aan
0
Betrouwbare partner met een uitstekende reputatie
Altijd afgestemd op uw behoefte
Breed scala aan stijlen en ontwerpen

Door Vince Design

Eyecatchers die de aandacht trekken

De Verlokkingen die de Blik Vangen

Bij het begroeten van bezoekers in jouw etablissement in de horecasector, komt het erop aan om hun nieuwsgierigheid te prikkelen en onmiddellijk hun aandacht vast te grijpen. Zoals het opwindende openingsnummer van een toneelstuk, zijn de initiële visuele indrukken van jouw zaak van onschatbare waarde. Opmerkelijke meubelstukken, kunstwerken aan de wand en andere unieke decoratieve elementen fungeren als strategisch geplaatste blikvangers. Deze visuele hoogtepunten dienen niet alleen als prachtige eyecatchers, maar ook als aanzet tot conversaties en discussies tussen jouw gasten.

Jouw horecazaak, maak er een herinnering van.

We zijn allemaal wel eens in een horecagelegenheid geweest waar een bepaald thema tot in de kleinste details consequent was doorgevoerd. Ik durf te wedden dat je dit thema tot op de dag van vandaag kunt herinneren. Bij de keuze van opvallende meubelstukken en decoratieve elementen is het daarom raadzaam om je te laten leiden door de identiteit van jouw merk en het gewenste gevoel dat je wilt overbrengen. Een eclectisch café kan baat hebben bij kleurrijke en excentrieke meubelstukken die een speelse en uitnodigende ambiance scheppen. Daarentegen zou een elegant restaurant profijt kunnen halen uit verfijnde eyecatchers zoals weelderige kristallen kroonluchters of kunstwerken met een klassiek thema.

Deze eyecatchers dienen als startpunt voor gesprekken.

Ze ontlokken spontane opmerkingen van gasten en stimuleren discussies, wat een levendige en interactieve atmosfeer bevordert. Gasten delen hun bewondering en verwondering met elkaar en met het personeel, wat de totale gastervaring verrijkt. Bovendien creëren deze visuele blikvangers memorabele momenten die gasten lang zullen heugen. Het zijn de details die een blijvende indruk achterlaten, en deze opvallende elementen fungeren als de kers op de taart van die herinneringen.

Eyecatchers: plaats ze op strategische plekken.

De strategische plaatsing van deze eyecatchers speelt ook een cruciale rol. Denk er bijvoorbeeld aan om ze te positioneren op plekken waar gasten frequent passeren, zoals bij de ingang, langs de voornaamste route of nabij de bar. Hierdoor worden gasten vanaf het moment dat ze binnenkomen betrokken en worden ze geleid naar essentiële gebieden van jouw zaak. Overweeg prachtige kunstwerken aan de muur, designstoelen bij de ingang, of een opvallende centrale bar. Deze visuele herkenningspunten wijzen de weg en nodigen gasten uit tot verdere verkenning.

Behalve geuren en smaken is het ook jouw visuele verhaal dat telt.

Het toevoegen van in het oog springende eyecatchers aan jouw horecagelegenheid is als het creëren van een visueel verhaal dat gasten onderdompelt in jouw wereld. Het zijn niet alleen de smaken en geuren die jij en jouw team hebben gecreëerd die gasten bijblijven; het zijn eveneens deze onvergetelijke visuele indrukken die hen steeds opnieuw zullen aantrekken. Het effect van goed geplaatste eyecatchers is als een belofte van een unieke en boeiende ervaring die wacht op elke bezoeker die door jouw deuren stapt.

Laten we deze kernpunten nog eens op een rijtje zetten:

- Het prikkelen van gasten hun nieuwsgierigheid en vastgrijpen van aandacht bij aankomst.
- Visuele indrukken van de zaak zijn onschatbaar, vergelijkbaar met het openingsnummer van een theaterstuk.
- Het gebruik van opmerkelijke meubels en decor als strategische eyecatchers en startpunten voor gesprekken.
- Laat de merkidentiteit en gewenste sfeer leiden bij de keuze van eyecatchers.
- Strategische plaatsing op drukke routes en bij belangrijke gebieden versterkt de impact.
- Eyecatchers bevorderen interactie, creëren een levendige sfeer en blijvende herinneringen.
- Eyecatchers creëren een visueel verhaal, verrijken de gastervaring en beloven een unieke belevenis.

Je las het 5e blog uit de serie: 

Horeca meubilair aanschaffen: you never get a second chance to make a first impression.

Deze blogserie voorziet in antwoorden op veelgestelde vragen over het selecteren van geschikt horecameubilair. Leer hoe je de gewenste sfeer en stijl in je horecazaak kunt verwezenlijken, hoe je meubels naadloos kunt laten aansluiten op je concept en hoe je de beschikbare ruimte optimaal benut voor comfortabele zitgelegenheden. Ontdek duurzame materialen en onderhoudstips, vind de juiste balans tussen functionaliteit en esthetiek, en begrijp hoe je met de juiste meubelopstelling een vlotte doorstroom van gasten kunt bewerkstelligen. Verken de rol van verlichting in het benadrukken van de gewenste sfeer, ontdek hoe je persoonlijke accenten kunt toevoegen voor een unieke uitstraling, en krijg inzicht in kostenbeheer zonder concessies aan kwaliteit. Ontvang advies over het kiezen van geschikte leveranciers, neem ergonomische overwegingen mee voor het comfort van gasten, en leer hoe je duurzaamheid kunt integreren in je meubelkeuzes. Daarnaast worden relevante wettelijke vereisten besproken en leer je hoe je meubilair kunt laten resoneren met je merkidentiteit. Ontdek of professioneel advies een meerwaarde biedt en verken de mogelijkheid van op maat gemaakt meubilair. Tot slot leer je hoe je meubels kunt laten bijdragen aan duurzame gasttevredenheid.

De andere blogs uit deze serie lees je hier:

01) Bewustwording bij aanschaf horecameubilair

02) Creër een samenhangende stijl in je horecazaak

03) Investeer in uitstraling en onderhoud

04) Meubilair: de kracht van een slimme opstelling

05) Eyecatchers die de aandacht trekken

06) Verlichting als sfeermaker in je horecazaak

07) Belangrijk: jouw persoonlijke touch

Wil je dit liever als één artikel lezen? Klik dan hier.

Bij Vince Design helpen we je graag bij de aanschaf van jouw horeca meubilair. We zijn één van de grootste meubelleveranciers van Nederland met een eigen fabriek in China. Bij ons koop je dus rechtstreeks tegen groothandelprijzen. 

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking