Betrouwbare partner met een uitstekende reputatie
Altijd afgestemd op uw behoefte
Breed scala aan stijlen en ontwerpen
Maak B2B account aan
0
Betrouwbare partner met een uitstekende reputatie
Altijd afgestemd op uw behoefte
Breed scala aan stijlen en ontwerpen

Door Vince Design

Leverancier en groothandel voor horecameubilair

Vince Design: jouw partner voor horecameubilair

Als het gaat om het creëren van de perfecte sfeer voor jouw horecazaak, is het juiste horeca meubilair van essentieel belang. Bij Vince Design begrijpen we dat als geen ander. Met onze eigen meubelfabriek in China en onze meubelmaatwerkfabriek en in Enschede zijn we niet alleen een B2B leverancier, maar ook een groothandel voor meubeltoeleveranciers. We bieden een uitgebreid assortiment aan horeca meubilair en inrichtingsoplossingen, en we staan klaar om je te adviseren bij het maken van de juiste keuzes.

Ons assortiment horeca meubilair omvat onder andere:

Horeca stoelen:

Of je nu op zoek bent naar elegante restaurantstoelen of trendy barkrukken of fauteuils, bij Vince Design vind je een uitgebreide collectie horeca stoelen in verschillende stijlen en materialen.

Horeca tafels:

Onze horeca tafels zijn ontworpen om aan de eisen van drukbezochte horecazaken te voldoen. Kies uit diverse vormen, afmetingen en materialen om de perfecte eet- of drinkplek te creëren voor je gasten.

Horeca inrichting:

Wij begrijpen het belang van een goed doordachte inrichting voor je horecazaak. Onze experts kunnen je helpen bij het plannen en realiseren van de ideale horeca inrichting, rekening houdend met functionaliteit en esthetiek.

Tweedehands horeca meubilair:

Voor wie op zoek is naar voordelige opties zonder in te leveren op kwaliteit, bieden wij tweedehands horeca meubilair van hoge kwaliteit.

Horeca meubilair outlet:

Ontdek onze outletsectie voor scherpe aanbiedingen op diverse horeca meubelstukken.

Bij Vince Design gaan we verder dan alleen leveren. We denken mee in concepten en kunnen met onze eigen meubelmaatwerkfabriek utieraard op maat gemaakte interieurbouw verzorgen. Of je nu een nieuw horeca-interieur wilt creëren of je bestaande zaak wilt upgraden, Vince Design is jouw betrouwbare partner voor alles wat met horeca meubilair en inrichting te maken heeft.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je horecazaak naar een hoger niveau kunnen tillen. Samen zorgen we voor een aantrekkelijke en comfortabele omgeving waar je gasten graag terugkomen.

Bij Vince Design helpen we je graag bij de aanschaf van jouw horeca meubilair. We zijn één van de grootste meubelleveranciers van Nederland met een eigen fabriek in China. Bij ons koop je dus rechtstreeks tegen groothandelprijzen. 

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking